luni, 9 septembrie 2013

Paltoane dama iarna

Toamna si-a intrat in drepturi, frunzele au inceput sa cada, vremea se raceste incet, incet, iar noi incepem sa ne bagam hainele subtiri in fundul dulapului si sa le scoatem la iveala pe cele groase.
Cu frigul nu e de glumit asa ca nu uitati de paltoane dama iarna care nu ar trebui sa va lipseasca sub nici o forma din garderoba. Si toamna trebuie sa aratam bine asa ca daca nu ai o hainuta mai groasa care sa te apere de frig, dar care sa fie in tendinte da o fuga cu prietenele la mol si achizitioneaza-ti un palton de toamna nici prea gros, nici prea subtire.
Paltoane dama iarna
Paltoane dama iarna model militaresc

Vremea paltoanelor stramte, care sa evidentieze linia corpului a apus de mult, acum sunt la moda paltoanele supradimensionate, cu o croiala ciudata. Toamna si iarna aceasta se poarta paltoane dama iarna in stilul militaresc sau cele cu aspect si croiala masculine. Nuantele preferate de designeri si recomandate de acestia sunt cele pastel, rozul pudrat sau bleu-ul sunt doua din culorile care vor da un plus de stralucire si eleganta tinutei tale.
De asemenea nu uita de imprimeurile abstracte sau de imprimeurile cu dungi, se poarta si in aceasta iarna. Nu conteaza ca soarele a apus si ca vremea nu mai este la fel de bine primitoare, moda nu sta pe loc si cu siguranta nu trebuie sa fii in tendinte doar vara. Alege paltoane dama iarna care se potrivesc atat stilului si personalitatii tale cat si cele care se potrivesc cu inaltimea sau forma corpului tau.
Daca esti miniona si putin mai plinuta alege paltoanele pana la solduri si evida acele paltoane dama prea stramte sau prea largi deoarece nu te vor ajuta deloc. De asemenea daca esti mica de inaltime, dar greutatea ta este una potrivita, nu opta pentru paltoanele de iarna lungi. Paltoanele lungi nu te vor ajuta deloc, ba din contra te vor face sa pari si mai mica, iar asta nu este de dorit. Daca te incadrezi in aceste doua categorii e de preferat ca lungimea paltonului sa fie pana la solduri sau un pic mai jos de fese. Dar niciodata pana la genunchi sau mai jos de ele, deoarece efectul nu va fi cu siguranta cel asteptat.
Fie ca e vara sau toamna trebuie sa fim in tendinte si sa aratam bine. Deoarece atunci cand aratam bine, ne simtim bine. Iar frigul de afara nu ar trebui sa fie o piedica in calea fericirii noastre.
Pentru mai multe informatii legate de aceste modele de paltoane dama va invitam sa intrati pe acest site. O iarna frumoasa