joi, 4 iulie 2013

SANDALE CU PLATFORMA ARGINTII

Sandale dama cu platforma
Sandale cu platforma
Fie ca vorbim despre job, plimbari, plaja sau ocazii speciale, in sezonul cald picioarele devin vedete; acoperite si neglijate din punct de vedere estetic in sezonul rece, vara, picioarele ies din anonimat si capteaza toata atentia. Pe langa o pedichiura de calitate, vara trebuie sa investim si in incaltaminte, sandalele cu platforma argintii sunt un „must” vara aceasta. Facand parte din categoria „bijuteriilor pentru picioare”, sandalele cu platforma argintii intregesc fiecare tinuta, o scot din anonimat fara a crea senzatia de prea mult.

Sandalele cu platforma argintii reprezinta accentele de rafinament si eleganta, accentele glamour potrivite fiecarei tinute, indiferent de ocazie.

Avand in vedere faptul ca, odata cu inceperea sezonului cald incepe maratonul nuntilor, botezurilor, al petrecerilor care impun tinute deosebite – tinute de gala, sandalele cu platforma argintii devin un „must have” al fiecarei femei, al fiecarei reprezentante de sex feminin. Fie ca vor sa impresioneze in calitate de mireasa, nasa, domnisoara de onoare sau la balul absolventilor, sandalele cu platforma argintii sunt cea mai potrivita alegere pentru fiecare reprezentanta a sexului frumos.
Sandale cu platforma
Sandale dama cu platforma

De ce sandalele cu platforma argintii? Argintii fiindca nuanta neutra a acestora se potriveste la orice, fiindca pot inlocui multe bijuterii inutile si kitsch-oase, fiinca acorda un mare plus si un plus de stralucire fiecarei tinute fara a o incarca; cu platforma fiindca platforma este trucul fiecarei femei care doreste sa se inalte, sa-si alungeasca picioarele si sa-si micsoreze vizual fundul, fara a plati fizic pentru acest lucru, cu dureri insuportabile de picioare.

Sandalele cu platforma argintii sunt nelipsite pe covorul rosu, alaturi de cele aurii acestea insotesc cele mai reusite si desavarsite tinute. Fiindca si vedetele au nevoie de trucuri, sandalele cu platforma argintii ajuta la crearea unui look de vedeta. Fie ca suntem mame, sotii sau chiar bunici, putem arata si ne simti ca o vedeta, tot ceea ce trebuie sa facem este sa purtam o pereche de sandale cu platforma argintii.
Sandalele cu platforma argintii te ajuta sa evii vedeta serii, indiferent de varsta te ajuta sa arati de milioane fara sa fi cheltuit o avere; sandalele cu platforma argintii sunt eticheta si reteta oricarei frumoase, secretul care transforma o tinuta oarecare intr-o aparitie „wow”.
Sandale dama
Sandale dama 
Sandale argintii cu platforma
Sandale argintii cu platforma

Sandale dama argintii
Sandale dama argintii


Indiferent de varsta, stil sau evenimentul pentru care te pregatesti, merita sa investesti intr-o pereche de sandale dama cu platforma argintii, ele fac parte din arsenalul de frumusete al fiecarei femei. Trebuie sa tinem cont de sfatul specialistilor din moda, trebuie sa tinem cont de faptul ca tot secretul sta in incaltaminte, ea face diferenta intre o tinuta insipida si una wow.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu