vineri, 5 iulie 2013

Posete pentru femei

Posete dama de lux
Posete dama de lux
Hainele sunt foarte importante pentru orice femeie, insa majoritatea dintre ele nu sunt o investitie care sa merite. E posibil ca o piesa foarte scumpa si in trend anul acesta, sa fie total demodata sezonul urmator. Nu este insa si cazul posetelor , obiecte vestimentare de o importanta vitala pentru orice femeie. Alaturi de pantofi si alte accesorii, pentru ele ar trebui sa fie alocata cea mai mare parte a bugetului nostru atunci cand vine vorba de noi achizitii. Daca in ceea ce priveste hainele, mai putem face anumite compromisuri, la accesorii e bine sa ne orientam mereu catre cele mai calitative.

            Atunci cand ne referim la o poseta frumoasa , primul aspect pe care trebuie sa il luam in calcul este calitatea. Materialul trebuie sa fie de foarte buna calitate , piele naturala , accesoriile metalice bine realizate , iar cusaturile resistente si elegante. De aceea , de cele mai multe ori , o geanta buna este si o geanta scumpa.  Dar pretul mai ridicat este o garantie a calitatii materialului, a perfectiunii finisajelor, a durabilitatii in timp si a sigurantei ca geanta va fi inlocuita/reparata in caz de defectare.

            Pentru ca magazinele au o oferta foarte variata atunci cand vine vorba de posete de dama, foarte multe femei se gandesc ca mai bine isi cumpara mai multe genti , modele si culori diferite , mai ieftine , decat sa dea o gramada de bani peu na singura. Mare greseala. Nu trebuie sa aveti un dulap plin de genti de duzina. Nu ajuta cu nimic. Aveti nevoie doar d
Posete piele
Posete piele
e 3 posete de buna calitate  si este suficient : o geanta mare , de zi neagra sau intr-o culoare inchisa ; o geanta medie eleganta , alba sau crem si un clutch metalic pentru seara. Cand vine vorba despre accesorii , se aplica foarte bine vorba « calitate, si nu cantitate » .

            Daca va aflati printre norocoasele care isi permite sa investeasca multi bani intr-o geanta, cu siguranta ar trebui sa va orientati catre marii designeri. Postele de lux sunt o expresie a unui mod de viata si sunt o carte de vizita pentru posesoarea lor. Exista modele nemuritoare , care merita investitia . Este bine sa va orientati catre acestea si nu catre posetele care sunt foarte la moda intr-un anumit sezon sau care au materiale sau modele iesite din comun. Durabilitatea lor in timp nu va fi una foarte buna si investitia dumneavoastra nu se va amortiza.


            Desigur , pentru marea majoritate a femeilor care nu isi permit sa dea mii de euro pe o poseta , exista modele de calitate si la preturi accesibile. Trebuie sa analizati cu foarte mare atentie o poseta inainte sa o cumparati si sa va compuneti in minte cel putin 5 tinute la care o puteti purta . Daca  gasiti aceste tinute , atunci cel mai probabil , geanta va zace undeva intr-un colt de dulap , iar banii pe care i-ati investit in ea vor fi bani pierduti. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu